januari 18, 2021

Underhåll av din motocross

Av admin

Så här under vintern så kanske det inte blir så mycket av motocrossåkandet utan det får bli en period av underhåll av din motocross inför kommande säsong. Har du ett garage, som vi tror att du har, så är det en stor fördel att kunna få hålla på inne i värmen med din cykel.

Det gäller framförallt att se till så du har hemma det som du behöver men också planera det du kan komma att kunna ha behov av längre fram. Kolla igen din motorcykel och se vad du kan ha behov av. Mycket av det du kanske har behov av kan du beställa på nätet och då kanske det inte behövs beställas hem förrän du ska montera på det du beställt. Andra saker som smörjmedel, oljor och annat kan vara bra att ha hemma då man ska fixa och dona med sin cykel.

Det gäller att du har en motocross cykel som är i topp trim inför kommande säsong. Så klart så gäller det att ge sig ut och testa den kortare sträckor även om det är mitt i smällkalla vintern. Du måste ju provköra om du gjort någon justering och monterat på något som kan förbättra ditt körande. Ni kanske är flera som håller på och mekar i garaget med era cyklar och kan hjälpa varandra om det är något problem som man själv inte kan lösa.