oktober 4, 2016

Pimpa bilen

Av admin

purple-car-at-night-xs

Snygga bilar suger blickar till sig och att pimpa sin bil kan ge samma effekt. Hur du väljer att styla din bil är utifrån egen smak och tycke, men bör göra din bil bättre i minst ett avseende. Du kan pimpa den utvändigt, invändigt eller ge den mer kraft i motorn, det finns lika många sätt som bilägare.

Att pimpa bilen behöver inte innebära att sätta neon under och att sänka så att karossen nästan släpar i backen. Det behöver inte heller innebära att man monterar ett kjolpaket eller målar stripes på bilen eller sätter in ett jätte baspaket för att kräma ut mesta möjliga dunka dunka ur högtalarna.

Till att börja med räcker det att tvätta upp bilen och vaxa den. Detta förutsätter så klart att bilens lack är i gott skick, men är lacken i god kondition, lyfter detta enormt.

En annan sak som både kan hjälpa och stjälpa en bil är däcken, eller snarare fälgen. En snygg fälg gör inte bilen per automatik, utan både fälgen och bilen, måste passa rent stil mässigt. Ett schysst däck på gör också susen.

Invändigt kan man pimpa med snygga överdrag på säten och göra något snyggt med ratten. Gillar du fluff, kanske en rattmuff är grejen för dig, eller så kanske du vill byta ut din fula nötta ratt mot en snygg ratt i läder.