november 2, 2018

Är Formel 1 din motorsport

Av admin

För många så är kanske Formel 1 den motorsport som man verkligen gillar. Man kan lägga timmar på att följa olika förare under en säsong av motorsportens motorsport. Vilken motorsport är det som du följer och verkligen gillar.

Det finns de som totalt slaviskt följer allt som sänds på TV med allt som har med motorsport att göra. Det finns även de som tar semester och åker på sportresor för att uppleva Formel 1 på plats. Det finns många klassiska ställen som man gärna åker till. Monza är en klassisk plats när det kommer till Formel 1 och motorsport. Redan 1922 så börjades det åka på Autodromo Nazionale Monza. Det är också en tävlingsbana som man fasar lite över då det var här som Ronnie Peterson så tragiskt omkom i en olycka.

Annars så kanske Barcelona kan vara ett trevligt resmål. I mitten av maj varje år så körs Spanniens Grand Prix på Circuit de Barcelona-Catalunya. Helt klart värt att åka dit för att få uppleva Formel 1 när det är som bäst. Och Barcelona som stad går inte av för hackor hellre. Här finns mycket att uppleva mellan tävlingarna. Så där i mitten av maj så kan det vara riktigt skönt väder i Barcelona för att traska omkring för att se på olika sevärdheter i staden.